_p4 _p1 _p2 _p3
_p41 _p12 _p23 _p34
 
          ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ  

 

 

 

  
 
Системите за пожароизвестяване са вид алармени системи, които се включват при поява на признаци за пожар.Чрез сирени или светлинни сигнализации се известяват живущите или работещите в помещението , а също хората на околните улици или в мониторинг центъра.

  Като вид алармени инсталации пожароизвестителните системи функционират на същия принцип като СОТ- определен брой датчици се монтират в помещенията. Тези датчици могат да засичат висока температура или гъст дим, какъвто се появява при пожар. В промишлени и производтвени помещения пожароизвестителните системи управляват врати и вентилационни системи.

  В големите и високи сгради задължително при задействане на алармената система се задейства пожарогасене, спират асансьорите , затварят се или се отварят определени врати и капаци, така ,че да се минимизира пожара и да се избегнат човешки жертви.  

Технопол проектира, доставя, монтира и поддържа системи за пожароизвестяване.

  Нашите експерти имат натрупан дългогодишен опит в проектирането и инсталирането на широк спектър от пожароизвестителни и пожарогасителни системи от различн тип и вид, подходящи за обществени сгради, болници, химически предприятия,хотели, ресторанти, складове, офисни сгради, телекомуникационни центрове, частни домове и др.

  В зависимост от вида на сградата и начина на ползване на помещенията, какво ще се съхранява там, а също и от мебелировката, специалистите на Технопол определят какъв вид датчици да бъдaт използвани. Разполагайки с широка гама от продукти на водещи световни производители и съобразно желанията и потребностите на нашите клиенти, ние можем да изградим както авангардни сложни системи с интелигентно управление за големи обекти, така и конвенционални системи, подходящи за по-малки обекти и с по- скромен бюджет.

 

 


Нафотс

 

 
ВРЪЗKИ

КАРТА (Охраняеми зони)

FACEBOOK

Охраняеми зони-Технопол

 Стара Загора
 

гр.Стара Загора,бул.Славянски 57 office@technopol.biz 042 600362, 0886 600362