_p4 _p1 _p2 _p3
_p41 _p12 _p23 _p34
 
        НОВИНИ  

 

 

 

 

Нанопродукт за поддръжка и ремонт на електросъоръжения

 


 

   Продуктите с търговска марка Nanoprotech са разработени в Санкт Петербург, Русия от известаната в областта на нанотехнологиите «Инновационные Технологии». Произвеждат се в Естония за по- лесното им разпространение в ЕС. Представител на България е Технопол ЕООД. Продуктите се разпространяват в големите вериги строителни хипермаркети, и в www.te-mag.bg

   Te нямат аналог на световния пазар и са уникални по своите възможности. Обработените с Nanoprotech повърхности са предпазени от влага и корозия за период по- дълъг от една година. Nanoprotech се използва с голям успех за поддръжка, ремонт, рехабилитация и профилактика на електросъоръжения - електрически двигатели с всякаква мощност и модификации; генератори; помпи; асансьорно оборудване; осветителни тела под вода; промишлени осветителни тела ;светофари , външна реклама, електромеханични подвижни врати, ТЕЦ оборудване, мини електроцентрали; градско улично осветление; вътрешно осветление в мокри помещения (автомивки, оранжерии, и т.н.), телекомуникационни, мобилни комуникации, радари и прожекторни инсталации; повърхности на кораби и подводници.

  Използването на Nanoprotech намалява риска от травми и трудови злополуки, удължава срока на експлоатация на електросъоръженията, намалява разходите за поддръжка на оборудването. За разлика от добре известните марки изолационни спрейове Nanoprotech е устойчив на високи механични натоварвания, не поглъща влагата, не се изпарява, не изисква допълнително измиване след себе си и действа смазващо. Измествайки влагата, смазва обработените механизми, безопасно изолира чувствителната електроника и електрозахранването, дори да са в мокро състояние и възстановява техните функции. С Nanoprotech Аuto Electric се предпазва електрониката на автомобила, нa мотоциклета, АТВ, велосипеди, мотопеди, моторни лодки. Nanoprotech Аuto Anticor предотвратява замразяване на механизмите на брави, врати, багажника, предния капак и др., гарантира стабилна експлоатация през зимата, подобрява състоянието на гумените уплътнители на вратите, багажника и капака. Nanoprotech Home Electric е предназначен за косачка за трева, електрически инструменти (свредла, отвертки, електрически триони, косачки, тримери), фрези, градинското осветление, охранителна техника. Nanoprotech Home Anticor прониква под слоя от ръжда, което подпомага нейното отстраняване. Спира корозионните процеси; допринася за отстраняване на мазнини, сажди и мръсотия; връща мобилността на ръждясали детайли; освобождава ръждясали, задръстени механизми, части, болтове, гайки; възстановява устройства, които вече са засегнати от влага.
 
 

Техническо Издателство ЕЛ МЕДИА
05.05.2017г.

 


Нафотс

 

ВРЪЗKИ

КАРТА (Охраняеми зони)

ОФЕРТА

Охраняеми зони-Технопол

 Стара Загора
гр.Стара Загора,бул.Славянски 57 office@technopol.biz 042 600362, 0886 600362