_p4 _p1 _p2 _p3
_p41 _p12 _p23 _p34
 
        ИНТЕРВЮ  

 

 

 

 

Миниатюрно GPS устройство с широко приложение предлага първи на пазара "Trafficcontrol"

 


 

   Миниатюрно GPS устройство с големи възможности и размери на кибритена кутийка предлага от началото на месеца на българския пазар старозагорската фирма „Trafficcontrol”, съобщи управителят на дружеството инж. Огнян Тодоров. Днес навсякъде в развития свят, а и у нас GPS устройствата са изключително популярни. Те се използват за управление и контрол на транспортни дейности, но и за много други неща. Доскоро обаче имаше области от живота, в които се чувстваше тяхната необходимост, а нямаше направени подходяща по размери, обем и възможности техника. "Сега вече разполагаме с такава", обясни г-н Тодоров. "Четири години я търсихме и ето, че вече можем да предложим на нашите клиенти GPS устройство с отлични качества и на поносима цена", допълни той. Устройството е произведено в Тайван и е с големина на стандартна кибритена кутийка. То тежи само 65 грама. Има възможности да функционира минимум 36 часа с 1 зареждане при режим на непрестанна активна работа. При 8 часа активна работа и 16 ч. почивка издържа и до 4-5 денонощия. Съдържа в себе си GPS приемник, GSM модул и предава информация на www.monitoring.bg(ДЕМО).Продава се в Европа и в САЩ. Приложенията на малкото GPS устройство са разностранни. То е изключително подходящо при провеждането на аварийни и спасителни акции, при гасене на пожари от екипи от хора, които трябва да се координират помежду си. По света намира приложение и в планинските спасителни служби. Във всички екипни дейности, при които трябва да се решават сложни задачи и е много важна разстановката на хората това миниатюрно GPS устройство може да свърши безценна работа. Предлаганата от „Технопол” технологична новост намира приложение и в бита. То е подходящо за наблюдение на деца, на възрастни хора с определени заболявания, които не могат да се ориентират навън, за групи от туристи в планината. Удачно е и за наблюдение на домашни любимци. Може да се използва и за контрол при транспортиране на цени пратки, които могат да бъдат проследявани до получаването им.
 
 
Чрез сайта, изработен от специалистите на Trafficcontrol- www.monitoring.bg(ДЕМО) , устройството може да бъде проследявано и наблюдавано в реално време, както и да бъде преглеждана неговата история назад във времето. Може да бъде наблюдавано и през мобилен телефон със съответните възможности. Устройството е снабдено с SOS бутон. При нужда той може да бъде натиснат и ако е свързан с реагиращата група, тя веднага ще окаже помощ. От устройството може да бъде изпратен SMS. Например, ако едно дете го носи и в него са програмирани номерата на телефоните на майката, на бащата, като ги натисне, те ще получат веднага SMS и ще реагират, обяснява управителят на „Технопол”.

  За допълнително удобство на клиентите фирмата предлага към новото GPS устройство и комплект външна малка преносима батерия, така че то да може да работи с нея 10 до 20 дни. Trafficcontrol предлага устройството с абонамент от 7 лв. на месец. Устройството TL 200 може да бъде закупено от www.technopol.biz/shop/. 

Мадлен ПЕЕВА

 


Нафотс

 

ВРЪЗKИ

КАРТА (Охраняеми зони)

ОФЕРТА

Охраняеми зони-Технопол

 Стара Загора
гр.Стара Загора,бул.Славянски 57 office@technopol.biz 042 600362, 0886 600362