_p4 _p1 _p2 _p3
_p41 _p12 _p23 _p34
 
          ЗА НАС    

 

 

 


 
Технопол е компания ориентирана към иновациите. За нашите клиенти следим и прилагаме най- авангардните технологии в областта на охраната и сигурността.

  В професионалната ни история има обекти с изключително значение. Атестат за високия професионализъм на проектантите , инженерите и техниците на Технопол са проектирането и изграждането на системи за сигурност на:
 

       Ядреното хранилище край Нови хан;

     "Дунарит" АД Русе;

      Tрезори на банки.
 

 Стилът на нашата работа е безкомпромисен професионализъм, конфиденциалност, отговорност и лоялност както към клиенти и партньори, така и по отношение на конкуренцията, гъвкавост и законосъобразност.

  С получаването на лиценз за извършване на частна охранителна дейност , издаден от ДНСП на МВР през 1995 година Технопол започва да осъществява сигнално – охранителна дейност в съответствие с българското законодателство. Високият професионализъм на кадрите се гарантира от стриктния подбор, обучение и непрекъснато повишаване на квалификацията им.

  Технопол ЕООД организира и провежда специализирани професионални курсове:

- Курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие. Успешното завършване на курса дава право за кандидатстване и получаване на разрешително за носене и боравене с огнестрелно оръжие, закупуване на лично късо, нарезно оръжие и работа на обекти като въоръжена охрана.

- Курс за подготовка на техници по монтаж и поддръжка на сигнално охранителна техника, пожароизвестителни инсталации, системи за видеоконтрол и контрол на достъп.

 

 


Нафотс

 
ВРЪЗKИ

КАРТА (Охраняеми зони)

FACEBOOK

Охраняеми зони-Технопол

 Стара Загора
 

гр.Стара Загора,бул.Славянски 57 office@technopol.biz 042 600362, 0886 600362