_p4 _p1 _p2 _p3
_p41 _p12 _p23 _p34
 
          ЗА НАС    

 

 

 


 
Технопол Секюрити е компания ориентирана към иновациите. За нашите клиенти следим и прилагаме най-авангардните технологии в областта на охраната и сигурността.

  В професионалната ни история има обекти с изключително значение. Атестат за високия професионализъм на проектантите, инженерите и техниците на Технопол Секюрити са проектирането и изграждането на системи за сигурност на:
 

       Ядреното хранилище край Нови хан;

       "Дунарит" АД Русе;

       Tрезори на банки.
 

 Стилът на нашата работа е безкомпромисен професионализъм, конфиденциалност, отговорност и лоялност както към клиенти и партньори, така и по отношение на конкуренцията, гъвкавост и законосъобразност.

  С получаването на лиценз за извършване на частна охранителна дейност , издаден от ДНСП на МВР през 1995 година започвахме да осъществява сигнално–охранителна дейност в съответствие с българското законодателство, а през 2017 г. лиценза на Технопол Секюрити ЕООД е подновен под N:3201/6.12.2017. Високият професионализъм на кадрите се гарантира от стриктния подбор, обучение и непрекъснато повишаване на квалификацията им.

  Технопол Секюрити ЕООД организира и провежда специализирани професионални курсове:

- Курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие. Успешното завършване на курса дава право за кандидатстване и получаване на разрешително за носене и боравене с огнестрелно оръжие, закупуване на лично късо, нарезно оръжие и работа на обекти като въоръжена охрана.

- Курс за подготовка на техници по монтаж и поддръжка на сигнално охранителна техника, пожароизвестителни инсталации, системи за видеоконтрол и контрол на достъп.

 

 


Нафотс

 
ВРЪЗKИ

КАРТА (Охраняеми зони)

FACEBOOK

Охраняеми зони-Технопол

 Стара Загора
 

гр.Стара Загора,бул.Славянски 57 office@technopol.biz 042 600362, 0886 600362